Ofte åpner dokumenter og nye dokumenter seg i nytt popup vindu, hvor du da mister endel nettleser funksjoner.

Chrome nettleser har en plugin som heller kan åpne dette i en ny fane istedenfor popup vindu hvor du da beholder alle funksjoner som tilbakeknapp og refresh etc.

Her er en how to for hvordan sette opp dette:

1. Naviger til:  https://chrome.google.com/webstore/category/extensions?hl=en-GB

2. Søk etter: One Window

3. Legg til denne plugin til Chrome

4. Oppe til høyre i Chrome, finn denne plugin:

5. Høyre klikk på denne og velg Options:

6. I popup vinduet som nå kommer legg til  https://abms.antenor.no#  i tekstboksen og trykk Save, restart Chrome browser.