Hvordan sende seksjon 2 (behandling) Avvik til ekstern behandling:

1. Brukere oppretter nytt avvik og sender til behandling

2. Behandler godkjenner avviket og ønsker f.eks at leverandør skal fylle ut behandlingen, trykk på grønn ferdig knapp

Da vil dette bildet dukke opp:

Klikk på send externally / Send eksternt og du vil få et bilde som under, sett inn mottaker epost adresse og tekst som skal komme frem i eposten med linken til dokumentet han skal fylle ut

Når du er ferdig og trykker på send så vil mottaker få en epost med instruksjoner du har beskrevet i steget før, og en link til dokumentet som skal fylles ut.

Når den eksterne sender denne i retur, vil du få den til godkjenning på ditt dashbord

Åpne denne og du får Valget om å godkjenne eller avvise

Hvis du godkjenner får du modalen hvor du kan enten godkjenne å gå til verifisering selv hvis du har rettighet til det eller sende til en annen som da må ta verifiserings delen, hvis du avviser så går den tilbake til den eksterne med dine kommentarer til hvorfor det ble avvist

Nå er dokumentet tilbake i sin vanlige arbeidsflyt til den blir lukket og verifisert.