Hvis du vil legge til en snarvei / appikon på Hjemskjermen din for raskere tilgang til ABMS, kan du gjøre dette på Android og iOS-enheter, og jeg vil forklare hvordan nå.

iOS Devices

1. Åpne Safari på din iPhone/iPad og gå til  https://abms.antenor.no

2. Klikk på dele ikonet nederst i nettleseren

3. Finn legg til på Hjem-Skjerm og trykk på den

4. Skriv inn ønsket navn for ikonet du legger til. F.eks ABMS

Her er en liten video som viser dette i praksis

____________________________________________________

Android enheter

1. Åpne Nettleser. F.eks Chrome og gå til https://abms.antenor.no

Trykk på de r prikkene (menyen) oppe til høyre

2. Trykk på Legg til på startsiden

3. Lag et navn for ikonet du legger til, f.eks ABMS

Nå vi det legges et ikon på din hjemskjerm for rask tilgang til systemet