ABMS har en mobile first strategi. Dermed mener vi at vi ikke skal bruke mye tid på å utvikle en app som finnes i Appstore eller Google Play.

Vi lager ABMS tilpasset enhets skjermene, så det spiller ingen rolle hvilken enhet du er på, du trenger bare en nettleser. Slik legger du til en snarvei fra nettleser til Hjemmeskjerm er beskrevet her

Du vil se oversikten din i tilpasning til skjermen med nye dokumentikoner

Klikk på Vis dashbord knappen for å se de vanlige boksene på dashbordet tilpasset din skjermstørrelse

Når du fyller ut et Avvik eller Vernerunde, vises alle felt som dropdown, sjekkliste som dropdown etc.

IMG_1412.PNG   IMG_1413.PNG

Til slutt når du er ferdig, klikker du på ferdig ikonet IMG_1507.jpg så får du den vanlige godkjennings modalen opp og kan velge hvem du vil sende til eller godkjenne selv.