Ja og Nei, du kan ikke slette dokumenter som enten er sendt for godkjenning til trinn 2 i en arbeidsflyt, og første seksjon er godkjent, eller et publisert dokument kan ikke slettes.

Bare dokumenter som er under arbeid av deg og ikke er sendt for godkjenning i trinn 1, er dokumenter du kan slette. Disse kan slettes på to måter.

Første måte:

1. Åpne dokumentet og trykk på redigerings knappen ( Pennen )

2. Trykk på slette knappen

3. Godkjenn at du faktisk vil slette dokumentet helt ved å trykke på Slett

Andre Måte: (hvis din superbruker har aktivert denne funksjonen)

1. Gå inn i rapporten for dokumenter til gjeldende modul

2. Hvis superbrukeren har aktivert dette alternativet, vil du se en slett kolonne i indeksen, herfra kan du slette dokumentene som har søppelbøtten som du kan se over på rad 2.

Hvis denne kolonnen ikke er i rapporten, kontakter du superbrukeren din og spør om det er noe dere kan ha.