Vi har utviklet en tilleggsfunksjon som kan konfigureres i din ABMS. Med denne nye funksjonen kan du videresende en del av et dokument. Men det vil bare fungere en gang; Hvis mottakeren av seksjonen trykker på godkjenningsknappen, kan han eller hun ikke videresende samme seksjon en gang til.


For å få denne funksjonen, vennligst kontakt din Antenor Rådgiver eller Antenor Support


Hvordan det virker er forklart her: 


For at dette skal fungere, må modulen ha mer enn 1 seksjon, så dette forklares fra Avviks-modul med 3 seksjoner.

1. Når tillegget er konfigurert på modulen din og noen starter et nytt Avvik, og sender den til en bruker for godkjenning, mottas mottakeren som i dag på e-post og på dashbordet:

Screen_Shot_2017-04-25_at_10.04.39.png


2. Brukeren åpner dokumentet og vil se Bekreft og avvis-knappen

Screen_Shot_2017-04-25_at_10.06.02.png


Når brukeren klikker på Verify-knappen, vil han / hun gå inn i redigeringsmodus for neste del av dokumentet. Dette kan klikkes av en feil, eller til og med du vil gjøre noe arbeid på seksjonen, men du vil at en annen skal gjøre det endelige arbeid og sende til neste seksjon.


3. I redigeringsmodus for denne delen vil du se et nytt ikon øverst til høyre for å sende videre til en annen person med rettigheter i samme steg


forward_section_icon.png


Du kan nå velge å gjøre hele seksjonen selv og klikke på den vanlige knappen for å sende til neste trinn eller selv godkjenne hvis det er aktuelt, eller videresend denne delen til en annen person med det nye ikonet.

4. Når du klikker på videresend ikonet får du opp en liste med de du kan videresende til


Screen_Shot_2017-04-25_at_10.11.46.png


Velg brukeren fra listen og trykk på videresend

5. Brukeren du videresender til får dette dokumentet i hans / hennes Under arbeid boks på dashbordet og en e-post som sier at du har blitt tildelt et dokument for å jobbe med

Screen_Shot_2017-04-25_at_10.15.24.png


6. Når du trykker på dokumentet fra dashbordet eller via link i epost har du mulighet til å godkjenne eller avvise dokumentet


Screen_Shot_2017-04-25_at_10.16.29.png


Når du aksepterer, er du i redigeringsmodus av seksjonen, hvis brukeren som videresendte seksjonen endret i rullegardinmenyene eller skrev inn tekst før den ble videresendt, er dette fremdeles i dokumentet, men kan endres om nødvendig.


Brukeren må nå fullføre delen og sende den til neste trinn når den er ferdig som ferdig før.