Ja, hvis du har flere brukere du vil legge til, kan du gjøre det på denne måten:

1. gå til Super -> Brukere

2. I bunnen trykker du på opprett flere brukere

3. TSkriv inn all bruker info som vist i tekstboks under

4. Klikk på Legg til i bunnen

Nå vil det automatisk bli sendt ut en e-post til hver bruker med et midlertidig passord som vil bli endret ved første pålogging.

5. Forbered import i excel

For å forberede brukerimport i excel, legg til alle brukere i hver rad i en Excel-fil, en mal kan lastes ned fra vedlegget under denne teksten. Den siste oppføringen er NO eller EN og står for språk på profil, norsk eller engelsk.
Kopier de faktiske brukercellene og lim inn i importfeltet i AMS.