Du kan søke etter dokumenter 2 plasser i systemet

1. Fra dashbordet har du et søkefelt øverst til venstre, her kan du søke etter nøyaktig dokumentnavnet, en del av navnet eller dokument-ID-en. Sett inn søkekriteriene og trykk enter.

Nå vil du se en liste over dokumenter med Test i tittelen, samt hvilken modul det kommer fra

Du kan også sette et filter for ikke å søke i alle dokumenter ved å klikke på filterknappen og foreta filtervalg og trykke på OK-knappen før du søker

2. I rapportindeksen har du også et søkefelt for å søke etter det samme, filteret blir gjort av personlige filtre på kolonner som vises i rapporten.